Ogłoszenie!

INFORMACJA:
Zachęcamy do reklamowania forum nokia-mobile.pl , trzeba je jakoś wypromować =)


Klawiatura podczas połączenia

Masz jakieś pytania lub problemy ze swoją Nokią 500? Napisz tutaj, a postaramy się Ci pomóc.

Klawiatura podczas połączenia

Postautor: Dyzotron » 11 sty 2012 16:55

Czy jest możliwość włączenia klawiatury numerycznej podczas rozmowy pod numerem *500, czyli pocztą głosową. Chodzi oczywiście o telefon Nokia 500.
Dyzotron
 
Posty: 3
Rejestracja: 11 sty 2012 16:50

Re: Klawiatura podczas połączenia

Postautor: malibu » 11 sty 2012 20:53

Jesli się nie pokaże po odsunięciu od ucha podczas rozmowy-wybierz Opcje.
Awatar użytkownika
malibu
 
Posty: 466
Rejestracja: 08 cze 2010 15:46
Pochwały: 24

Re: Klawiatura podczas połączenia

Postautor: Dyzotron » 11 sty 2012 21:01

A konkretniej coś?
Dyzotron
 
Posty: 3
Rejestracja: 11 sty 2012 16:50

Re: Klawiatura podczas połączenia

Postautor: Jarek_14 » 11 sty 2012 21:42

wyślij DTMF
Zanim napiszesz post sprawdź czy nie ma tego już w FAQ
Awatar użytkownika
Jarek_14
 
Posty: 384
Rejestracja: 22 gru 2010 15:58
Lokalizacja: Kozienice
Pochwały: 43

Re: Klawiatura podczas połączenia

Postautor: Dyzotron » 12 sty 2012 16:18

Tzn? :D
Dyzotron
 
Posty: 3
Rejestracja: 11 sty 2012 16:50

Re: Klawiatura podczas połączenia

Postautor: ewolta13 » 13 sty 2012 21:50

ODNOŚNIE TEGO CO KOLEGA PISZE
Czy jest możliwość włączenia klawiatury numerycznej podczas rozmowy pod numerem *500, czyli pocztą głosową. Chodzi oczywiście o telefon Nokia 500.
wytnij w prawym górnym rogu folie ochronną kwadrat 1,5 na 1,5 odkryjesz czujnik i będzie działać ja tak zrobłem
ewolta13
 
Posty: 8
Rejestracja: 13 sty 2012 21:27

Re: Klawiatura podczas połączenia

Postautor: Jarek_14 » 13 sty 2012 22:15

nokii 500 nie mam ale mam 5530 wiec tu jest tak podczas połaczenia klikasz opcje> wyslij DTMF > wpisujesz nr> wysyłasz
Zanim napiszesz post sprawdź czy nie ma tego już w FAQ
Awatar użytkownika
Jarek_14
 
Posty: 384
Rejestracja: 22 gru 2010 15:58
Lokalizacja: Kozienice
Pochwały: 43

Re: Klawiatura podczas połączenia

Postautor: ewolta13 » 14 sty 2012 16:28

proszę powiedzieć jak ktoś wie jak wyłączyć aplikacje anti-theft i co się stanie jak tą aplikacje wyłączę
Ostatnio zmieniony 15 sty 2012 08:47 przez ewolta13, łącznie zmieniany 2 razy
ewolta13
 
Posty: 8
Rejestracja: 13 sty 2012 21:27

Re: Klawiatura podczas połączenia

Postautor: malibu » 14 sty 2012 20:38

ewolta13-piszemy wyłączyć,wyłączę...włącz sobie sprawdzanie tekstu w Firefoxie!To jest aplikacja antykradzieżowa?
Awatar użytkownika
malibu
 
Posty: 466
Rejestracja: 08 cze 2010 15:46
Pochwały: 24

Re: Klawiatura podczas połączenia

Postautor: ewolta13 » 15 sty 2012 18:14

witam
malibu a gdzie to włączyć to sprawdzenie tekstu w firefosie!!!
ewolta13
 
Posty: 8
Rejestracja: 13 sty 2012 21:27

Re: Klawiatura podczas połączenia

Postautor: Jarek_14 » 15 sty 2012 20:16

ewolta13 pisze:witam
malibu a gdzie to włączyć to sprawdzenie tekstu w firefosie!!!

W polu tekstowym klikasz prawym i tam masz sprawdź pisownię
Zanim napiszesz post sprawdź czy nie ma tego już w FAQ
Awatar użytkownika
Jarek_14
 
Posty: 384
Rejestracja: 22 gru 2010 15:58
Lokalizacja: Kozienice
Pochwały: 43


Wróć do Pytania i Problemy

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

cron